Torstad Gård og Fritid, Torstad, N-7940 Ottersøy, Norway, Tel:+47 74 39 73 38, Fax: +47 74 39 73 39
Mobil:  +47 950 37 879, Mail: Bjørg Torstad

     

[Overnatting]   [Bondegårdsferie]   [Aktiviteter og fiske]   [Kontakt oss] 

Torstad Gård

Torstad Gård ligger ved skipsleia i den lille grenda Torstad i Nærøy Kommune, 25 km fra Kolvereid og 17 km fra Rørvik. Stedet har spor av bosetning helt fra jernalderen. 

Det eksisterende utleiebygg er tilknyttet en bondegård ca. 50 m unna. Det er en gammel trønderlån som er helrestaurert med moderne fasiliteter, men holdt i en litt gammel stil med varme fine farger.

 

Overnatting og fasiliteter

Bygningen ble tatt i bruk til utleie i 1998 og består av to leiligheter med egen inngang. Hver leilighet består av kjøkken, stue, bad, gang og tre soverom. Det er to sengeplasser på hvert soverom, men på enkelte rom er det mulighet for tre plasser.

Badet er ca.10 kvadrat, med varmekabler i gulvet, badeinnredning, wc, dusj og vaskemaskin. 

Stuen har tv/ parabol. På kjøkkenet er det alt av utstyr, samt el. komfyr, kaffetrakter, kjøleskap, vedovn, og det er en fryser, 120 l, i hver leilighet. I uthus står stor fryser til disposisjon.

Uteområdet er stort, fint og fredelig, med utemøbler og panoramautsikt mot skipsleia og de ca 40 000 båter som passerer her hvert år på sin sør- og nordgående ferd langs kysten.

Priser:

Leiligheter (6-8 personer):
16/4-30/9: 600 kr  
1/10-15/4: 500 kr
Ukesleie: 3500 - 3000 kr

Båtutleie: 250 kr pr døgn.

[Til toppen]

Bondegårdsferie

På bondegården driver vi med sau, men vi har også geit/kje, kopplam, høner i forskjellige farger, hund, katt og shetlandsponni. 

Vi har innhegning der barna kan se på dyrene på nært hold.

[Til toppen]


Aktiviteter og Fiske

I tillegg har vi båtutleie, 3 aluminiumsbåter  16 – 18 fot, med motorer 15 – 30 hk.

Det er mulig å kjøre bil ned til sjøen hvor vi har eget naust med sløyebenker, friskt, rennende vann, og fint uteområde med utemøbler. Her er det bare å sette seg ned og nyte stillheten og en herlig solnedgang sene sommerkvelder.
 
Det er også fin flytebrygge ved anlegget.

Skulle det være ønskelig kan vi også skaffe større båt for en litt lengre fisketur ut på havet.

Vi kan også tilby fiske i ferskvann, småviltjakt i fint fjellterreng, mot kjøp av jaktkort, og det er mulig å gå på flotte fotturer i fjellet for å nyte den friske, rene luften og utsikten langt utover havet.


[Til toppen]

Andre tilbud

Det er 3 km til  Storvatnet, hvor det er offentlig badeplass, tilrettelagt for funksjonshemmede, og 2 km til flotte jettegryter med oppmerket sti. Det er 6,5 km til golfbane i Ottersøy. Her er også nærmeste kolonialbutikk med post. Til nærmeste flyplass, Rørvik Lufthavn, er det ca. 20 km.

På 20 min. kan du ta turen til nabokommunen og kystbyen Rørvik, hvor du kan besøke Norveg, Nord-Trøndelag's tusenårssted og kystmuseum, og Kyst-Norges mest spektakulære landemerke. Et senter for kystkultur og kystnæring, som er vel verdt et besøk. Det er i Rørvik også mange forskjellige butikker, kafeer, puber. Her anløper både nord- og sørgående hurtigrute samtidig, noe som skaper et yrende folkeliv på kaia.

Det er også mulig på sommers tid å ta turen ut til det unike, gamle fiskeværet Sør-Gjæslingan, som i dag eies og drives av kystmuseet i N-Tr.lag.


Kontakt oss

Kontakt oss for bestilling eller mer informasjon:

Torstad Gård og Fritid
Torstad, N-7940 Ottersøy
Tel: +47 74 39 73 38
Fax: +47 74 39 73 39
Mobil: +47 950 37 879

Mail: Bjørg Torstad

[Til toppen]


    Kystriksveien / The Coastal Route